Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Keräkaali, 100g6000g1440kcal72g204g12g126g
Fondue, puolet paketista 220 g200g440kcal40g20g34g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g400g1296kcal55.2g240.4g12.4g41.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g12058kcal985.4g971g438.6g350.2g
Valittu annoskoko8640g6029kcal492.7g485.5g219.3g175.1g
Annoskoko puolitettuna4320g3015kcal246.4g242.8g109.7g87.6g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116