Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa240g41kcal1g6g1.4g1.7g
Lanttu 1439g415kcal14.4g66.2g4.3g25.9g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Punajuuri 1599g614kcal16g110.3g3.2g40g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g88g220kcal5.3g7.5g18.5g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g799g1199kcal143.9g0g71.9g0g
Maizena maissitärkkelys480g1678kcal3.8g417.2g0g0g
Vesi2398g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g9212kcal399.2g1386.4g205g202.4g
Valittu annoskoko8640g4606kcal199.6g693.2g102.5g101.2g
Annoskoko puolitettuna4320g2303kcal99.8g346.6g51.3g50.6g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162