Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2009g1522kcal37.6g309.8g4g20.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper1206g1929kcal132.6g156.7g84.4g0g
Sipuli (kuorittu)1206g326kcal15.7g57.9g2.4g20.5g
Punajuuri 1206g463kcal12.1g83.2g2.4g30.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 1005g335kcal6.3g57g2g26.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g2009g4179kcal60.3g124.6g381.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g17507kcal529.2g1578.4g954g193.6g
Valittu annoskoko8640g8754kcal264.6g789.2g477g96.8g
Annoskoko puolitettuna4320g4377kcal132.3g394.6g238.5g48.4g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492