Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1597g5910kcal79.9g511.2g399.4g31.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1997g3315kcal379.4g0g199.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl54g474kcal0g0g53.9g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1597g324kcal9.6g60.7g4.8g22.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%399g1118kcal115.8g10g67.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1198g216kcal6.7g30g4.8g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1198g243kcal7.2g45.5g3.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g23526kcal1212.8g1372.4g1470.6g179.4g
Valittu annoskoko8640g11763kcal606.4g686.2g735.3g89.7g
Annoskoko puolitettuna4320g5882kcal303.2g343.1g367.7g44.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249