Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa240g41kcal1g6g1.4g1.7g
Lanttu 1440g415kcal14.4g66.2g4.3g25.9g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Punajuuri 1600g614kcal16g110.4g3.2g40g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g88g220kcal5.3g7.5g18.5g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g800g1200kcal144g0g72g0g
Maizena maissitärkkelys480g1680kcal3.8g417.6g0g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17296g9221kcal399.4g1387.4g205.2g202.4g
Valittu annoskoko8648g4610kcal199.7g693.7g102.6g101.2g
Annoskoko puolitettuna4324g2305kcal99.9g346.9g51.3g50.6g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162