Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu105g84kcal1.9g18.7g0.8g2.1g
Rypsiöljy 392g3467kcal0g0g392g0g
Currytahna punainen (Pirkka)70g182kcal1.5g6.4g16.8g0g
Tomaattimurska 3500g1029kcal19.6g185.5g7g66.5g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 105g347kcal2.1g3.1g36.7g0g
Korianteri, tuore, annos 20g140g28kcal2.8g5.6g0.7g4.2g
Katkarapu 3500g2394kcal505.4g0g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g15514kcal1090.4g517.2g988.2g170.8g
Valittu annoskoko8652g7757kcal545.2g258.6g494.1g85.4g
Annoskoko puolitettuna4326g3879kcal272.6g129.3g247.1g42.7g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228