Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3272g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1823g596kcal11.3g101.4g3.6g46.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 561g425kcal10.5g86.5g1.1g5.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1870g721kcal3g152.6g1.7g28g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g122g202kcal21.1g25.9g1.5g1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 14g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)935g1496kcal25.2g25.2g140.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g47g173kcal0.5g39.3g1.4g0g
Basilika, tuore 9g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g7230kcal143.8g862g299.2g162.4g
Valittu annoskoko8652g3615kcal71.9g431g149.6g81.2g
Annoskoko puolitettuna4326g1808kcal36g215.5g74.8g40.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548