Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1600g5920kcal80g512g400g32g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl54g475kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1600g325kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%400g1120kcal116g10g68g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17308g23564kcal1214.6g1374.4g1472.8g179.6g
Valittu annoskoko8654g11782kcal607.3g687.2g736.4g89.8g
Annoskoko puolitettuna4327g5891kcal303.7g343.6g368.2g44.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249