Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g188g389kcal19.5g3.6g35.1g5.6g
Sipuli, tuore38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Selleri, annos 50g26g3.7kcal0.3g0.8g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 244g158kcal3.9g32.1g0.4g2.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.3g0.2g2.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g86g26kcal4g1.7g0.3g1.4g
Kiinankaali raaka 100g86g16kcal1.4g2g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1733g1379kcal64.4g104.4g78.2g32.4g
Valittu annoskoko866g689kcal32.2g52.2g39.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna433g345kcal16.1g26.1g19.6g8.1g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062