Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2000g6400kcal276g1160g64g164g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1280g1408kcal320g0g12.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g944g255kcal12.3g45.3g1.9g16g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g120g30kcal2.5g3.8g0.5g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g2000g1200kcal40g170g40g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2000g1200kcal20g90g80g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17324g22095kcal1387.4g3127.6g412.2g377.2g
Valittu annoskoko8662g11048kcal693.7g1563.8g206.1g188.6g
Annoskoko puolitettuna4331g5524kcal346.9g781.9g103.1g94.3g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964