Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta375g562kcal75g0g30g0.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.6g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Ketsuppi, meira11g7.9kcal0.2g1.8g0g0g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1735g1364kcal156.4g24.6g72.8g2.4g
Valittu annoskoko868g682kcal78.2g12.3g36.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna434g341kcal39.1g6.2g18.2g0.6g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160