Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2131g3622kcal426.1g0g213.1g0g
Sipuli (kuorittu)959g259kcal12.5g46g1.9g16.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1065g298kcal6.4g63.4g2.1g26.6g
Tomaattimurska 2131g626kcal11.9g112.9g4.3g40.5g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g213g122kcal7.9g21.5g0.4g0g
Rypsiöljy 43g377kcal0g0g42.6g0g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Punaviini533g373kcal1.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17344g11354kcal932.8g487.6g528.8g166.8g
Valittu annoskoko8672g5677kcal466.4g243.8g264.4g83.4g
Annoskoko puolitettuna4336g2839kcal233.2g121.9g132.2g41.7g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608