Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 280g782kcal42g72.8g12g109.2g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1400g784kcal119g70g2.8g0g
Tonnikala vedessä 2100g2193kcal471.2g0g31.5g0g
Sipuli 700g212kcal8.8g33.6g1.4g11.9g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g700g770kcal126g14g21g0g
Oliivi700g770kcal9.8g32.9g77g30.8g
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl210g1890kcal0g0g210g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti140g700kcal34.9g46.6g40.3g39.8g
Soijakastike 280g169kcal14.5g26.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g19718kcal1974.4g652.2g958.6g453.4g
Valittu annoskoko8680g9859kcal987.2g326.1g479.3g226.7g
Annoskoko puolitettuna4340g4929kcal493.6g163.1g239.7g113.4g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449