Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl3394g3937kcal739.8g0g108.6g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g288g417kcal17g88.8g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Herne 799g550kcal40.4g74.7g3.2g24.8g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Korianteri, tuore, annos 20g80g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Rypsiöljy 160g1412kcal0g0g159.7g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)3194g5749kcal63.9g159.7g543g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g25000kcal1753.6g772.2g1653.6g77.4g
Valittu annoskoko8680g12500kcal876.8g386.1g826.8g38.7g
Annoskoko puolitettuna4340g6250kcal438.4g193.1g413.4g19.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729