Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 720g427kcal70.6g21.6g2.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl3200g11776kcal928g0g896g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1280g7680kcal268.8g84.5g691.2g0g
Leivinjauhe 240g422kcal12.5g90.7g0g1.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g240g77kcal0g0g0g192g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)360g918kcal59.8g122.8g22g108g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g50131kcal3339.4g655g3765.4g602.4g
Valittu annoskoko8680g25065kcal1669.7g327.5g1882.7g301.2g
Annoskoko puolitettuna4340g12533kcal834.9g163.8g941.4g150.6g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488