Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g700g3101kcal154g7g273g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g467g1307kcal84g2.3g107.3g0g
Bataatti, kuorittu 1633g1322kcal25.6g274.9g0.8g49g
Porkkana, keskikokoinen 65g467g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Paprika vihreä 700g149kcal6.6g17.5g2.1g13.3g
Paprika keltainen 700g211kcal6.6g35.7g1.4g14g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g933g1027kcal214.7g0g18.7g0g
Vesi1633g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)163g65kcal2.4g9.8g2.4g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g933g719kcal14g93.3g32.7g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g16251kcal1030.4g970.2g880g225.4g
Valittu annoskoko8680g8125kcal515.2g485.1g440g112.7g
Annoskoko puolitettuna4340g4063kcal257.6g242.6g220g56.4g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740