Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)960g3360kcal124.8g672g14.4g28.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1920g3149kcal480g17.3g126.7g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g2880g1152kcal49g236.2g2.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 480g723kcal38.4g22.4g52.8g0.6g
Ruokakerma, Pirkka 10%1920g2304kcal55.7g86.4g192g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper336g974kcal87.4g0g70.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17376g23429kcal1675.6g2087g919.6g65.4g
Valittu annoskoko8688g11714kcal837.8g1043.5g459.8g32.7g
Annoskoko puolitettuna4344g5857kcal418.9g521.8g229.9g16.4g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961