Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 3.1g7.1kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g305kcal9g61g1.2g5.2g
Valittu annoskoko87g153kcal4.5g30.5g0.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna44g76kcal2.3g15.3g0.3g1.3g
Arvot/100g100g175kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248