Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia50g70kcal8.5g0g4g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)4.5g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g195kcal20g7.4g9.6g0.2g
Valittu annoskoko87g98kcal10g3.7g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g49kcal5g1.9g2.4g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.5g4.3g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112