Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 43g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 27g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g13g16kcal0.5g0.5g1.3g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.7g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g100kcal6.6g5g5g3.4g
Valittu annoskoko87g50kcal3.3g2.5g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal1.7g1.3g1.3g0.9g
Arvot/100g100g58kcal3.8g2.9g2.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053