Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.3g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.9g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g153kcal12.8g11.8g6g1.4g
Valittu annoskoko87g77kcal6.4g5.9g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g38kcal3.2g3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g88kcal7.4g6.8g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661