Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)8.3g30kcal1.2g5.8g0.2g0.4g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 33g46kcal6.2g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g19g51kcal1.8g8.6g0.9g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g326kcal18.6g29.8g14.2g2.6g
Valittu annoskoko87g163kcal9.3g14.9g7.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g81kcal4.7g7.5g3.6g0.7g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657