Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Hiiva, 50g2.1g1.3kcal0.3g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 32g101kcal3.4g19g0.7g1.8g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 17g29kcal1.3g0.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g397kcal16.4g40.8g17.6g3.6g
Valittu annoskoko87g198kcal8.2g20.4g8.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna44g99kcal4.1g10.2g4.4g0.9g
Arvot/100g100g228kcal9.4g23.4g10.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399