Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g44g130kcal1.3g2.1g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g33g102kcal3.2g20.3g0.7g2g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g530kcal10.2g50g9.8g4g
Valittu annoskoko87g265kcal5.1g25g4.9g2g
Annoskoko puolitettuna44g133kcal2.6g12.5g2.5g1g
Arvot/100g100g304kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975