Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.8g7.9kcal0.4g0.7g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Tonnikala vedessä 21g22kcal4.7g0g0.3g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7g7.7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Oliivi7g7.7kcal0.1g0.3g0.8g0.3g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.4g7kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g198kcal19.8g6.4g9.4g4.6g
Valittu annoskoko87g99kcal9.9g3.2g4.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna44g50kcal5g1.6g2.4g1.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.7g5.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449