Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fenkoli, annos 100g3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maa-artisokka 13g5.7kcal0.1g1g0g0.5g
Lehtiselleri 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 7.8g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g45kcal0.6g6.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko87g22kcal0.3g3.1g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g11kcal0.2g1.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g26kcal0.3g3.6g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404