Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 7g21kcal0.6g3.7g0.2g1g
Puolukka 9g3.6kcal0g0.6g0g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g52kcal1.2g9.4g0.4g2.4g
Valittu annoskoko87g26kcal0.6g4.7g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g13kcal0.3g2.4g0.1g0.6g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315