Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Tomaatti 9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g3.5g5.5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g14g7.6kcal0.4g0.9g0.3g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa18g23kcal3.2g0.2g1g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g138kcal9.2g11.8g5.6g1g
Valittu annoskoko87g69kcal4.6g5.9g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g35kcal2.3g3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.3g6.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634