Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Broilerisuikaleet17g21kcal3.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Makaroni, pasta 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Paprika keltainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g7.5g9kcal0.2g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g162kcal10.2g17.6g5.2g1.2g
Valittu annoskoko88g81kcal5.1g8.8g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g41kcal2.6g4.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g93kcal5.8g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358