Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi42g47kcal9.7g0g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g7g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.8g5.6kcal0g0.1g0.6g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti9g17kcal0.3g1.1g1.3g0g
Ruokakerma Valio 5%1.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus24g75kcal2.8g14.8g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g314kcal26.2g33.6g8.2g5.8g
Valittu annoskoko87g157kcal13.1g16.8g4.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna44g79kcal6.6g8.4g2.1g1.5g
Arvot/100g100g180kcal15g19.2g4.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208