Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 28g34kcal6g0g1.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g8.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)16g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 25g35kcal0.6g7.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g199kcal14.4g18.6g7g0.6g
Valittu annoskoko87g99kcal7.2g9.3g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g50kcal3.6g4.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.2g10.6g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853