Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g40kcal1.4g8.1g0.2g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.5g13kcal0.6g0.4g0.8g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1.8g6.2kcal0g0g0.7g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g393kcal16.2g51.4g12.8g3g
Valittu annoskoko88g196kcal8.1g25.7g6.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g98kcal4.1g12.9g3.2g0.8g
Arvot/100g100g224kcal9.2g29.3g7.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256