Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.7g2kcal0.4g0g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)22g30kcal1.6g1.2g2.2g0g
Ruisjauho Pirkka44g133kcal4.2g26.7g0.9g6.6g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g339kcal13g55.8g6.8g13.6g
Valittu annoskoko88g170kcal6.5g27.9g3.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna44g85kcal3.3g14g1.7g3.4g
Arvot/100g100g194kcal7.4g31.9g3.9g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432