Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g25g6.3kcal0.3g1.3g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 15g21kcal2.8g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g59kcal6.6g2.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko88g30kcal3.3g1.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g15kcal1.7g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994