Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka29g49kcal5.8g0g2.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g15g8kcal0.5g0.9g0.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g7.3g19kcal1.1g0g1.6g0g
Tomaattimurska 37g11kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g173kcal15.2g5.6g9.8g1.4g
Valittu annoskoko88g87kcal7.6g2.8g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g43kcal3.8g1.4g2.5g0.4g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.2g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570