Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali25g5.2kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g31kcal1.2g4.8g0.2g2.2g
Valittu annoskoko87g15kcal0.6g2.4g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g8kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.7g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612