Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)11g25kcal1.2g0.1g2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 13g21kcal3.7g0g0.7g0g
Lihapullat saarioinen4.4g11kcal0.7g0.4g0.7g0.1g
Hapankaali 22g6.2kcal0.2g0.9g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Pekoni, paistettu 4.4g23kcal0.7g0g2.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g186kcal13.8g5.6g11.2g2.4g
Valittu annoskoko88g93kcal6.9g2.8g5.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g47kcal3.5g1.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g106kcal7.9g3.2g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351