Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus6.3g21kcal1.4g3.3g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g23g5.3kcal0.3g0.8g0.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g229kcal22.6g9.2g10.6g1g
Valittu annoskoko88g114kcal11.3g4.6g5.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g57kcal5.7g2.3g2.7g0.3g
Arvot/100g100g131kcal12.9g5.3g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426