Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 34g48kcal4.3g0.1g3.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g25g120kcal1.8g13g6.8g0g
Hermesetas-jauhe1.2g3.6kcal0g0.7g0g0.5g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen1.9g6.8kcal0.9g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g719kcal14.6g29.2g61g1.6g
Valittu annoskoko88g359kcal7.3g14.6g30.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g180kcal3.7g7.3g15.3g0.4g
Arvot/100g100g411kcal8.3g16.7g34.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038