Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.3kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.4g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g152kcal4.5g30.9g0.5g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g445kcal14g64.6g13.2g3g
Valittu annoskoko88g222kcal7g32.3g6.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g111kcal3.5g16.2g3.3g0.8g
Arvot/100g100g254kcal8g36.9g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741