Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 63g90kcal10g0g5.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g13g14kcal0.3g0.4g1.3g0g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Aurajuusto7.5g26kcal1.5g0g2.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.6g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g266kcal24g1.2g18.6g0.2g
Valittu annoskoko87g133kcal12g0.6g9.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g67kcal6g0.3g4.7g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022