Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g29g19kcal3.5g1.2g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 5.1g24kcal1.8g1.2g1.2g0.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.9g10kcal0.9g0.2g0.6g0.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.9g7.5kcal0.5g1g0.2g0.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.9g20kcal0.8g0.2g1.7g0.4g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g2.9g0g
Oltermanni, perinteinen15g53kcal3.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g393kcal28.6g9g27g5.6g
Valittu annoskoko87g197kcal14.3g4.5g13.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna44g98kcal7.2g2.3g6.8g1.4g
Arvot/100g100g225kcal16.4g5.1g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603