Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja78g130kcal13.1g0g8.6g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g8.3g36kcal0.5g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g334kcal27.4g1g24.6g0g
Valittu annoskoko88g167kcal13.7g0.5g12.3g0g
Annoskoko puolitettuna44g84kcal6.9g0.3g6.2g0g
Arvot/100g100g191kcal15.7g0.6g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397