Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile50g67kcal9.5g0.4g3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g26g74kcal4.7g0.1g6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g343kcal32.6g1g23g0g
Valittu annoskoko88g172kcal16.3g0.5g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna44g86kcal8.2g0.3g5.8g0g
Arvot/100g100g196kcal18.6g0.6g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731