Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 83g161kcal15.4g0g11.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Pastajuusto valio mustaleima2.7g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g346kcal32.4g0.4g24g0g
Valittu annoskoko88g173kcal16.2g0.2g12g0g
Annoskoko puolitettuna44g87kcal8.1g0.1g6g0g
Arvot/100g100g198kcal18.5g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912