Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 26g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 4.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g64kcal5g4.6g2.4g1.4g
Valittu annoskoko88g32kcal2.5g2.3g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g16kcal1.3g1.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374