Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 27g99kcal2.2g21.6g0.2g0.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 27g46kcal7.6g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Valkoviini kuiva 7.8g5.4kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g10g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g385kcal22.8g49.4g8.8g1.4g
Valittu annoskoko88g193kcal11.4g24.7g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g96kcal5.7g12.4g2.2g0.4g
Arvot/100g100g220kcal13g28.2g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680