Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 36g8.8kcal0.7g0.8g0.1g0.8g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g72kcal5.2g2g4.2g1.8g
Valittu annoskoko87g36kcal2.6g1g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g18kcal1.3g0.5g1.1g0.5g
Arvot/100g100g41kcal3g1.1g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901