Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti x-tra25g20kcal4.2g0.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g146kcal9.8g9.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko88g73kcal4.9g4.8g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g37kcal2.5g2.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.6g5.5g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842