Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.9g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 14g42kcal2.6g0.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g128kcal6.6g5.6g8.6g1.4g
Valittu annoskoko88g64kcal3.3g2.8g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g32kcal1.7g1.4g2.2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038